Hirdetés

Tíz megapixeles Sony fényképezőgép



|

Hirdetés

A CyberShot DSC-R1 típusjelzésű készülék óriási, Carl Zeiss Vario-Sonnar T 5X-ös optikai zoomos lencsével rendelkezik. Ehhez kapcsolódik a kameratest, melynek jobb oldala kicsit nagyobbra sikeredett, részben a jobb fogás érdekében.
A CMOS képszenzor APS osztályú, ami azt jelenti, hogy ugyanakkora méretű, mint egy APS (Advanced Photo System) negatív. Ugyanilyet vagy hasonlót használnak a profi digitális kameriákban is. Ez teszi lehetővé, hogy a készülékkel készített felvételek tökéletesen szemcse-, és képzajmentesek legyenek.


Kéthüvelykes LCD képernyő tölti be a kereső szerepét, amit ráadásul el is forgathatunk, így a fotós szinte bármilyen szögben tudja azt használni. A két kép készítése közötti idő egy másodperc, és lehetőség van gyors egymásutánban három képet készíteni egy gombnyomással. A gomb lenyomása és a kép készítése közötti idő mindössze 7,5 milliszekundum. Az akku egy feltöltéssel nagyjából ötszáz kép készítését teszi lehetővé.

A Sonytól elsőre kicsit furcsa, hogy Memory Stick és Compact Flash memóriakártyákkal is elboldogul a készülék, a képeket pedig JPEG vagy veszteségmentes RAW formátumban is elmenthetjük. Amerikában november közepén jelenik meg a készülék, közel ezer dolláros áron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.