Hirdetés

Tőlünk is tölthető a Catalyst 8.5!



|

Közvetlenül tőlünk is letölthető az új ATI meghajtó-csomag.

Hirdetés

Mint megszokhattuk, az új kiadásban is akad néhány javítás különböző játékokhoz, valamint egy kis teljesítménynövekedés itt-ott. Ami viszont határozottan jó hír, hogy az AMD kijavított sok, a TV kimenetet rendszeresen használókat zavaró hibát.

3dmv_thumb.jpg

 


Jobban szemügyre véve a változtatások listáját, úgy tűnik minden zavaró hiba megszűnt a HD videózást is lehetővé tevő driverből. Az új Catalyst támogatja a 24fps-es videó lejátszást az összes HDTV felbontásban, sőt kompozit bemeneten a nem szabványos felbontásokat is.

Ehhez járul még a Windows XP SP3 támogatás, egy jóval okosabb eltávolító szoftver (amire a régebbi verziók kaotikus uninstall metódusait tekintve igen sokan vártak), adaptív élsimítás, valamit természetesen teljesítménynövekedés, főleg OpenGL alatt. Mindezek tudatában, igen erős kis drivercsomagnak tűnik a 8.5, viszont érdekes, hogy nincs benne szó 3DMark Vantage hibajavításról, ami legalábbis furcsa, tudván, hogy a játékosok hajlamosak csak ez alapján isteníteni illetve lehordani minden grafikus kártyát.


A meghajtó-csomagot közvetlenül tőlünk is letöltheti a következő hivatkozásokon:

ATI Catalyst 8.5

ATI Catalyst 8.5 Vista 32bit

ATI Catalyst 8.5 Vista 64bit

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.