Hirdetés

Touch Bookot mutatott be az Always Innovating



|

Különleges, csatlakoztatható billentyűzetes netbook látott napvilágot.

Hirdetés

Az Always Innovatingtől megszokhattuk a különleges megoldású készülékeket, ilyen az új Touch Book is, amely különlegessége a csatlakoztatható képernyő/billentyűzet, valamint a 3D érintős kezelőfelület. A gyártó szerint a készüléket netbookként, videólejátszóként, de igény szerint akár játékkonzolként is használhatjuk.

 

touchbook1.jpg
 

 

Az érintőkijelző használható magában, de tartozik hozzá egy csatlakoztatható billentyűzet is, amelyet mágnesek tartanak a helyükön, így rögtön egy teljes értékű netbookot kapunk. Azért csak netbook, mert a laptophoz képest kissé alacsonyabb tudással érkezik a Touch Book, így nyílt forráskódú operációs rendszert futtat, kijelzője mindössze 8,9"-os, 1024x600 pixel felbontású.

touchbook2.jpg
 

A processzora egy ARM OMPAP2 változat, a fájlok tárolását pedig 8 GB-os microSD kártyával lehet megoldani. Persze nem maradhatott ki a készülékből a Bluetooth és Wi-Fi adatkapcsolat, valamint érdemes még megemlíteni az akkumulátort, amely 10-15 órán át is készenlétben tartja a Bookot. Az Egyesül Államokban hamarosan kapható lesz a netbook 299 dolláros kezdő áron.

 

touchbook3.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.