Hirdetés

Továbbra is London a Wi-Fi világvárosa



|

12 276 hozzáférési pont Londonban.

Hirdetés

 

London maradt a világ első számú "Wi-Fi-városa", az RSA legfrissebb kutatásai szerint ugyanis az angol főváros a maga 12 276 hozzáférési pontjával az első, közel 3000-rel megelőzve New Yorkot.

 

Párizs az évről-évre legnagyobbat fejlődő díját nyeri el, ugyanis tavalyhoz képest elképesztő, 543%-os mértékben lett több Wi-Fi-hozzáférési pont a francia fővárosban.

 

A titkosítást illetően New York áll a legjobban, London pedig talán a legrosszabbul, ugyanis ott az üzleti hozzáférési helyek 20%-a teljesen védtelen. 

 

Érdekes adat, hogy Londonban az összes hozzáférési pont 55%-a otthoni felhasználásra jött létre, míg New Yorkban és Párizsban ez az arány csak 18, illetve 21%. A titkosítást és hálózatvédelmet tekintve is az otthoni felhasználók fektetnek a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra.

 

london.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.