Hirdetés

Trinity APU az AMD notebookjában



|

A Trinity a Llano APU-sorozatot váltja majd az AMD kínálatában.

Hirdetés

Az AMD élőben mutatta be a Trinity-t, amely a gyártó legújabb APU-szériája lesz - ez váltja majd a Llano sorozatot, valamikor 2012. első felében. Sajnos a Trinity bár hardveres formában jelen volt az AMD bemutatóján, fizikailag nem lehetett látni - egy notebookban lapult, amin éppen a Deux Ex futott.

 

A Trinity a jelenlegi információk szerint akár négy Piledriver x86-os maggal is dolgozhat (a Piledriver egy továbbfejlesztett Bulldozer-mag), illetve beépített DDR3-mas memóriavezérlővel és valamilyen DirectX 11-képes Radeon GPU-val is rendelkezik majd.

 

A lapkákat 32nm-es gyártástechnológiával készítik, akárcsak a Llano chipeket, azonban a Trinity esetében más platformot használnak, méghozzá egy olyat, amely az FM2-es foglalatra épül. Az AMD a Trinity APU-val az asztali gépek felhasználóit és a notebookok tulajdonosait egyaránt megcélozza majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.