Hirdetés

Trust HS-6400: 7.1 csatorna fejen



|

Hat mini hangszóró gondoskodik az 5.1-es, illetve virtuálisan 7.1 csatornás térhangzásról. DVD, játék, atombasszus.

Hirdetés

 

trusths-64005.1usbfejhallgato_.jpg

 

Három-három hangszórót építettek a HS-6400-be, hogy a teljes 5.1-es és 7.1-es hangszórókészletekhez hasonló hangzást biztosítson számunkra. Segítségével anélkül élvezhetjük a játékot vagy mozizást akár teljes hangerőn, hogy zavarnunk kellene vele környezetünket. A vezetékbe épített távvezérlő oldalába rejtették a mechanikus kikapcsológombot, mely gyakorlatilag váltóként szolgál a fejhallgató és meglévő hangszórókészlet között. Találunk még rajta a hangerő állítására és a mikrofon némítására szolgáló nyomógombokat is. A puha fejhallgatókba épített hangszórók pozícionálása és a mellékelt szoftver beállításai lehetővé teszik, hogy igazi 5.1-es illetve virtuális 7.1 csatornás térhangzásban élvezzük DVD albumainkat és játékainkat. A nagyszobát betöltő rendszerekkel természetesen nem ér fel az így kapott hatás, de a térhangzású fejhallgatók között jó minőséggel büszkélkedhet a HS-6400. A mikrofon nem csak cseteléshez, alámondások rögzítéséhez is elég jó. Összességében könnyen telepíthető, személyi szórakozáshoz nagyon hasznos kiegészítőnek találtuk a HS-6400-et.

 

 

features1_.png

 

 

Névjegy

Termék: HS-6400

Forgalmazó: RCE Trade Kft.

Ár: 12 990 Ft

Web: katt ide

 

 

 

Adatok

 

  • USB 2.0 csatlakozás
  • Összesen 6 beépített hangszóró, tér- és hang effektusok
  • Mélyhang kiemelő
  • Állítható fejpánt, leválasztható mikrofon
  • Vezetékes hangerő szabályozó és ki/be kapcsoló
  • 2.0, 2.1, 5.1 és virtuális 7.1 csatornás üzemmódok

 

Értékelés

 

Trust HS-6400

Előny: Személyi térhangzás jó hangminőséggel játékokhoz és mozizáshoz, hangbeszélgetéshez

Hátrány: Mechanikus kikapcsológomb

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 4



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.