Hirdetés

TRUST kétmotoros hűtő a noteszgéphez



|

Kétmotoros és alumínium, mint egy repülőgép, de halkabb.

Hirdetés

Nemrégiben a Targus noteszgéphűtő térdpárnájáról számoltunk be, mint egyedi megoldásról, mely kémiailag volt hivatott elnyelni a felesleges hőt, miközben a gépet térdünkön tartva internetezünk vagy dolgozunk. Most egy aktív megoldásról érkezett hír a Trust háza tájáról, ám ezt nem ölben, hanem asztalon célszerű üzemeltetni.

 

A Notebook Cooling Stand Xstream a legfeljebb 17,4 colos kijelzővel rendelkező noteszgépek ergonomikus megtámasztását teszi lehetővé és közben hűtőeszközül szolgál. Mint állvány távol tartja a noteszgép forró felületeit a bútortól és öt fokozatban állítható, hogy kényelmesebb rálátást biztosítson a TFT képernyőre. A hűtésben nagy szerepet kap maga az alumínium állvány éppúgy, mint a fokozott légáramlásról gondoskodó, meglehetősen nagy méretű ventillátorok, (A nagy méret alacsonyabb fordulatszámmal és így kisebb zajjal kecsegtet, de biztosat csak kézhezvétel után mondhatunk).

 

 

trust-notebook_cooling_stand_xstream-_.jpg
 

 

 

Stabil fekvést a gumilapkák adnak az állványon, ezek egyben a karcolódástól is védik a gépet. Az alumínium szerkezetből adódóan feltehetően könnyű (pontos tömeget nem árul el a gyártó a weboldalán), összecsukható fémszerkezet egy nagyobbacska noteszgép hordtáskában elfér. Elektromos adaptert nem kell magunkkal vinnünk, a kettős hűtőventillátor megoldás a noteszgép szabad USB portjáról kapja a tápellátást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.