Hirdetés

Trust Thinity Wireless Entertainment Keyboard



|

A Thinity elegáns kiegészítője lehet egy HTPC-nek vagy játékkonzolnak.

Hirdetés

Kecses, alig 8 milliméteres magasságú, és hozzávetőlegesen egy hagyományos billentyűzet méretének kétharmadát foglalja területben a Trust Thinity, hogy nagyobb szabadságot adjon a karosszékből PC-t vagy akár kompatibilis okostévét, médialejátszót használók számára. Jelentős tudást zsúfoltak össze benne a fejlesztők, mindezt úgy hogy az eszköz dizájnja azonnali megvételért kiált.

 

A vezeték nélküli technológiának köszönhetően megszűnik a kábel dzsungel, aki pedig szereti a laptopokon megszokott touch padot, annak az egérre sem lesz szüksége, hiszen a készülék jobb oldalába építve megtalálható egy, dupla kattintással, két-három ujjas használattal és képernyő görgetés funkciókkal. Az alul kihajtható fülek segítik a kényelmesebb szögben történő gépelést. A tapipad felett hangerő-szabályozók kaptak helyet és van itt egy némítógomb is. Mechanikus tolókapcsoló kelti életre vagy teszi táskában hordozhatóan inaktívvá a billentyűzetet.

 

 

 

 

Sem meghajtóprogramra, sem párosításra nincs szükség, ennek hátránya hogy ha elhagyjuk a kis USB-s vevőt a készüléket nem tudjuk használni. Az Fn billentyű lenyomására aktiválódik egy narancssárga led sor az F billentyűk felett ami mutatja a billentyűk másodfunkcióit (például böngésző, email kliens indítás, előre-hátra navigálás, kedvencek és a szokásos lejátszófunkciók). 

 

A készülék előnye egyben a hátránya is, a kis méret miatt rövid Space, a rövid Backspace és jobb Shift helyén levő End billentyűk gyakran adnak okot az elgépelésre, de megszokható és pár soros e-maileken és webcímeken kívül a fotelből úgysem akarunk általában mást írni. A Trust Thinity nem novellák és esszék gépelésére való, sokkal inkább elegáns kiegészítője egy nappaliban elhelyezett médialejátszónak vagy játékkonzolnak.

 


Névjegy


Termék: Thinity Wireless Entertainment Keyboard
Forgalmazó: R.A. Trade Kft.
Ár: 19 900 Ft

 


Adatok


- USB mikro rádióvevő
- 2,4 Ghz-s vezeték nélküli technológia
- Bölcső külső töltő hálózati adapterrel
- PS3 és Xbox 360 kompatibilitás
- Beépített Li-ion akkumulátor
- 122×305×10 milliméteres méretek (bölcső nélkül)
- Multimédiás funkciók

 

Értékelés:


Thinity Wireless Entertainment Keyboard
Előny: Egér és billentyűzet egyben, nagyon kecses, elegáns design
Hátrány: Nehéz megszokni az apró billentyűket
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 5
Ár érték: 4

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.