Hirdetés

Túlélős külső SSD-t dob piacra az ADATA



|

Korrekt áron érkezik a víz-, por- és rázkódásálló termék.

Hirdetés

Néhány héten belül megvásárolhatóvá válnak a hazánkban is jól ismert ADATA kalandoroknak és terepen dolgozóknak szánt SD700 külső SSD-i. A gyártó szerint a termékcsalád tagjai megfelelnek az IP68 és a MIL-STD-810G516.6 szabványoknak, azaz másfél méteres mélységben legalább 60 percig nem ázik be a házuk, és várhatóan nem mennek tönkre a hétköznapi balesetek során elszenvedett fizikai behatásoktól sem. A másodikként említett minősítés megszerzéséhez a tesztelt objektumnak működőképes kell maradnia, miután olyan 1,2 méterről leejtik az összes oldalára, élére és sarkára.


Hirdetés


A 3 éves garanciával piacra kerülő ADATA SD700 modellek 3D TLC NAND lapkákat és USB 3.1 Gen1 adatkapcsolatot használnak, a maximális szekvenciális olvasási és írási sebességeik 440-430 MB/s környékén alakulnak. Kapacitás alapján háromféle tagot számlál a család: 256 gigabájtosat, 512 GB-osat, és 1 TB-osat. Az első kettő ajánlott fogyasztó ára ilyen sorrendben bruttó 120 és 190 euró, a legtöbb tárhelyet kínáló variáns áráról hírünk írásáig nem érkezett információ.



(Forrás: AnandTech, ADATA)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.