Hirdetés

Túlhajtott alaplap a Gigabyte-tól



|

Sokat tud a Haswell-E CPU-kat kiszolgáló Gigabyte X99 UD7 Wi-Fi.

Hirdetés

A Gigabyte már több X99-es alaplappal is készült az Intel új lapkakészletének és a Haswell-E processzoroknak a közelgő startjára. Az állítólagos augusztus végi megjelenést még tovább valószínűsítik a sokasodó bejelentések, mint például a Gigabyte X99 UD7 Wi-Fi alaplapé

Hirdetés

Az új modell neve onnan származik, hogy az egyik kártyahelyén egy Wi-Fi-s kártyát találunk előretelepítve. Természetesen mivel csúcskategóriáról van szó, a többi tulajdonságára sem lehet panasz az alaplapnak. Az LGA 2011-3-as foglalatba a Core i7-5960X, a Core i7-5930K és a Core i7-5820K Haswell-E processzorok lesznek beilleszthetőek, maximum 128 GB DDR4-es memória társaságában. 

A videokártyát tekintve is nagy lehetőségek állnak a vásárlók előtt, a négy darab PCI Express 3.0 x16-os slot a négyutas SLI-t és CrossFire-t is támogatja. A tuning jegyében dedikált OC gombok is vannak az alaplapon a túlhajtáshoz. A portokat nézve akad tíz darab 6 Gbps-os SATA csatoló, SATA Express és M.2 slot is. Az ár sajnos ezúttal is titok maradt, valószínűleg jó okkal, hiszen nagyon magas lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.