Hirdetés

Új 3D-s monitor a ViewSonic-tól



|

Európába is megérkezett a 3D-s képességekkel rendelkező V3D231.

Hirdetés

Észak-Amerika után Európába is megérkezett a ViewSonic V3D231 kódjelzésű monitora, amely FPR technológiát használ. Ennek köszönhetően a 3D-s tartalmakat egy egyszerűbb, könnyű, polarizált szemüvegen nézhetjük.

 

A 23 hüvelykes megjelenítő egyébként LED-es háttérvilágítást kapott, natív felbontása 1920 x 1080 pixel. Dinamikus kontrasztaránya 20 000 000:1, válaszideje 2 milliszekundum, fényereje pedig 250 cd/m2.

 

A D-Sub, DVI és HDMI 1.4 bemenetekkel rendelkező kijelzőre egy pár 2 wattos hangszóró is került. A monitor mellé két darab 3D-s szemüveget is csomagolnak. Az új modell 279 euróért vásárolható meg, 3 év garanciával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.