Hirdetés

Új AMD FirePro videokártyák



|

Egy belépőkategóriás és egy középkategóriás modellel gazdagodott az AMD FirePro professzionális szériája.

Hirdetés

Az AMD bővítette FirePro névre keresztelt videokártya-szériáját, amelyet professzionális felhasználásra szán. Ezúttal egy belépőkategóriás és egy középkategóriás modellel gyarapodott a sorozat: a FirePro 2270-nel és a FirePro V5800 DVI-jal. Mindkét kártya támogatja a DirectX 11-et és az OpenGL 4.1-et.

 

A FirePro 2270 alacsony profilú kialakítást kapott, és speciális, DMS-59-es kimenetet, amely egy adapter segítségével VGA, DVI és DisplayPort csatlakozóvá egyaránt alakítható. Az 512 MB DDR3-mas memóriával ellátott kártya teljes fogyasztása 15 watt, három év garancia jár mellé, ára pedig 149 dollár.

 

A FirePro V5800 DVI két DVI kimenettel szolgál, és normál méretű vezérlőként építhető be. Ez a kártya már aktív, egyslotos hűtést kapott. A 800 stream processzorral dolgozó videokártya 128 bites memóriabusza 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel. A FirePro V5800 fogyasztása 75 watt, ára 469 dollár.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.