Hirdetés

Új Asus design laptopok Ivy Bridge alapokon



|

A Milano Design Week termése az Asus N56, N76, N46, pontosított specifikációkkal.

Hirdetés

Főleg az N-es Asus laptop sorozat újdonságaival találkozhatnak majd a látogatók a Milan Design Week 2012 alkalmával, melyet 17-22-ig rendeznek meg, természetesen Milánóban. A kiállításon nyilván a külső megjelenés állt majd a központban, de az újdonságok belső erényei sem lesznek elhanyagolhatók – legalábbis a laptopok végső kiadásában. A három gráciáról ugyanis már hallhattunk a CES alkalmával, de akkor még nem voltak ismertek a specifikációk.

 

 

Az Asus N-sorozat alumínium vázzal büszkélkedhet, a borítása szálcsiszolt és polírozott, míg az alap selyemfényű. A felső árkategóriás modellekben figyelmet fordítottak az olyan részletekre is, mint például az érintőpad puha tapintású felülete. Az extrák közé tartozik az ASUS SonicMaster technológiával dolgozó Bang & Olufsen ICEpower hangrendszer is, melyhez a külső hangszórókkal vetekedő hangerőt ígér az Asus.

 

Az új Asus N76, N56 és N46 modellek (rendre 17,3, 15,6 és 14 hüvelykes képátlókkal) végleges változatukban majd Intel Ivy Bridge processzorokkal lesznek felszerelve, de kezdetben csak a régebbi, Intel Sandy Bridge CPU modellekkel fogják őket árulni. Minden változathoz jár azonban dedikált videovezérlő (Nvidia GeForce GT 635m) és akár 8 GB DDR3 1333 MHz rendszermemória. Legfeljebb 1 TB-os merevlemez kapacitással lehet rendelni az N sorozat tagjait, ekkor 5400-as fordulatszámú meghajtót kapunk, de kérhetünk gyorsabb, 7200 RPM-es 750 GB-os háttértárat is. Választható Blu-ray vagy DVD meghajtó, HD webkamera és a Microsoft Windows 7 operációs rendszer Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate változatban (valamennyi 64 bites).

 

 

 

 

6 cellás akkumulátor (5200 mAh), HD webkamera, HDMI, multi kártyaolvasó, USB 3.0 és Bluetooth 3.0, 802.11n Wi-Fi és gigabites Ethernet köríti az új Asus laptopokat, no és a már említett precíz design, amit remélhetően jól illusztrálnak a fotók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.