Hirdetés

Új asztali gép az 51-es körzetből



|

Frissült és megújult az Alienware Area-51 ALX asztali PC-je.

Hirdetés

 

Az Alienware frissítette az Area-51 ALX elnevezésű asztali PC-jét, amely így még erősebb mint valaha. A változtatások főként a processzort érintették.

 

Az eredeti modell egy 3,2 GHz-es Core 2 Extreme QX9770-es CPU-val volt felszerelve, azonban a gyártónál nem voltak "elégedettek" az Intel processzorával, ezért 4 GHz-es órajelre állították - állításuk szerint ez a maximális, még stabil érték.

 

area51alx.jpg

 

A nagy teljesítményhez kellő hűtés (folyékony) is jár, ami pedig a grafikus vezérlést illeti; a két darab NVIDIA GeForce 9800-at választhatjuk, vagy az ATI CrossFireX megoldását, amelyben két ATI Radeon 3870 X2-es kártya működik.

 

A 4 GB DDR3-as RAM mellé dupla-ethernet-csatoló, külön kérhető Blu-ray-író, és rengeteg merevlemeznek való hely társul.

 

A géppel az egyetlen probléma az indulóára - az alapmodell 5 549 dollárba kerül (860 000 forint). Érdemes azonban ehhez azt is hozzátenni, hogy a 4 GHz-es processzornak hála már legalább egy 1200 wattos PSU-ra van szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.