Hirdetés

Új Builder tápegységek a Corsairtől



|

Három új, 80Plus-minősítést szerzett PSU-val érkezik a Builder V2 tápszéria.

Hirdetés

A Corsair bemutatta legújabb tápegységeit, amelyek a Builder szériát újítják meg. A Builder V2 szintén belépőkategóriás modellekből áll, amelyek nem modulárisak, ellenben 80Plus-minősítéssel rendelkeznek: a CX430 V2, a CX500 V2 és a CX600 V2.

 

Az új tápegységek kompatibilisek az ATX12V v2.3-mas szabvánnyal. Az aktív PFC-s eszközök végig harisnyázott kábelekkel rendelkeznek, egy darab 12 voltos ággal, egy 120 milliméteres ventilátorral és 100 000 üzemórás várható élettartammal.

 

A Corsair a Builder V2 sorozattal minőséget és megbízhatóságot szeretne eljuttatni az otthoni felhasználók számára, vonzó árakon. Mindhárom tápegységre három év garanciát vállal a gyártó, és várhatóan még ebben a hónapban a piacra kerülnek. A CX430 V2 ára 49 dollár lesz, a CX500 V2 64 dollárért vihető majd haza, míg a CX600 V2-t 74 dollárért árusítják majd a tervek szerint.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Tápegységvásárlás

Tápegységgond?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.