Hirdetés

Új, duplán kétoldalas Canon tintások



|

A PIXMA Cloud Link révén webről is dolgoznak az új tintasugaras csúcsmodellek.

Hirdetés

A PIXMA Cloud Link révén webről is dolgoznak az új tintasugaras csúcsmodellek, a mobil nyomtatás is megoldott, és persze az elődmodellek erős, papírtakarékosságot megkönnyítő szolgáltatáskészlete is rendelkezésre áll. Nem csak a nyomtatómű, de az adagoló is kétoldalas.

 

A Canon bemutatta MX715 és a PIXMA MX895 multifunkciós nyomtatóit. Az új készülékek ISO sebessége fekete-fehér dokumentumok esetén 12,5 kép/perc, színes nyomtatás esetén 9,3 kép/perc, egy A4-es másolatot pedig mindössze 14 másodperc alatt készítenek el.

 

A gyártó ugyanazt az 5 tintás Contrast Plus tintarendszert alkalmazza a két új modellben, amit az előző generációban (1 pl térfogatú tintacseppek és a 9600 dpi nyomtatási felbontás), ez egy kiegészítő fotó feketével kedvez a jobb árnyalatoknak. A gazdaságosságban a kétoldalas nyomtatás illetve másolás (duplex dokumentumadagolót tartalmaznak a készülékek) segít a különálló patronok és az új ECO Settings szoftver mellett.

 

 

Az új csatlakozási funkciók megkönnyítik a nyomtatást az okostelefonokról és táblagépekről, a beépített Wi-Fi csatlakozási lehetőség révén. A Canon Easy Photo-Print alkalmazással pedig a számítógép nélküli, az iOS vagy Android rendszerű eszközökről történő mobil nyomtatás és lapolvasás is gyors és egyszerű. A felhasználók a PIXMA Cloud Link szolgáltatás révén online albumokból – például a Picasa webalbumokból – is nyomtathatnak. A PIXMA Cloud Link számos különféle nyomtatásra kész sablont is tartalmaz – például naptárakat, borítékokat, levélpapírokat, emlékeztetőket.

 

Az MX895 modellen 7,5 cm-es, az MX715 modellen pedig 6,2 cm-es kijelző segít a kezelésben.A nyomtató működtetésére szolgáló új, kétfunkciós vezérlőpanelen lévő LED-es megvilágítású, kétfunkciós gombok közül – a könnyebb használat érdekében – csak az éppen végrehajtott funkcióhoz szükséges gombok világítanak.

 

A mellékelt Easy-WebPrint EX szoftver segítségével több weboldal kivágható, majd egy oldalra egyesíthető, így minimálisra csökkenthető a papír- és tintaveszteség, amely intelligensebbé és hatékonyabbá teszi a webes nyomtatást. Az Easy Photo-Print EX szoftver használatával a felhasználók tökéletes elrendezésű fényképalbumokat és naptárakat is nyomtathatnak, valamint a szoftver számos további szerkesztési lehetőséget – például vörösszem-korrekciós és digitális arcsimító funkciókat is – kínál a felhasználók számára.

 

Az új nyomtatók támogatják a Full HD videonyomtatást, amellyel a felhasználók a Canon digitális tükörreflexes vagy más digitális fényképezőgépeivel készített Full HD videókból kiváló minőségű állóképeket rögzíthetnek és nyomtathatnak. A képkockák egyesítése funkcióval a videókból származó állóképek egyesítésével pedig a kinyomtatott képek dinamikusabbá tehetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.