Hirdetés

Új gaming PC és all-in-one a HP-től



|

Nem várt a CES-ig a legerősebb Pavilion bemutatásával.

Hirdetés

A HP nem várta meg a 2012-es CES-t a bejelentéssel, már ma kiadott egy sajtóközleményt arról, hogy január 8-tól két új termékkel bővíti asztali PC termékvonalát.

 

 

Egyik a HP Pavilion HPE Phoenix h9, mely konrkétan a Pavilion sorozat legerősebb tagja. Ugyanakkor túl sokat nem lehetett megtuni a konkrét konfigurációról, csak annyit árult el a közlemény, hogy játékhoz és média- illetve videoszerkesztésre ajánlják. A ház meglehetősn impresszív, a vörös fénnyel megdobott megjelenés több más játékgépben is előfordult már. 16 GB-ig bővíthető a memória, rendelkezésre áll három meghajtóhely és opcionálisan kérhető folyadékhűtés is. Az MMO rajongók örülhetnek, mert a HP a Trion World's kiadó Rift játékát mellékeli a géphez. A legolcsóbb Phoenix h9 konfiguráció ára 1149,99 dollár lesz.

 

 

A HP Omni 27 All-in-One PC a másik újdonság, mely a gyártó első ilyen méretű érintőképernyős modellje. A szokásos szolgáltatásokon felül számos opció áll majd rendelkezésre, 2 TB-ig mehetünk el merevlemez kapacitásban és kérhetünk Blu-ray meghajtót illetve TV-tunert. A széles kézmozdulatok világába vezető induló ár 1199 dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.