Hirdetés

Új hálózati adattároló az ASUS-tól



|

Európában már kapható az NAS-M25, amely maximum 6 terabájt kapacitást kínál.

Hirdetés

Az otthoni felhasználók és a kisebb üzleti partnerek igényeit elégítheti ki az ASUS legújabb hálózati adattárolója, az NAS-M25, amely egy két férőhellyel rendelkező NAS. A vékony, csillogó fehérbe öltöztetett tároló két 3,5 hüvelykes SATA merevlemez befogadására alkalmas, és maximum 6 terabájt tárhelyet támogat.

 

Az ASUS tárolója 211 x 129 x 120 milliméteres, a Gigabit Ethernet mellett pedig három USB 2.0-ás csatlakozót kínál. Az 1,2 GHz-es Marvell processzorral és 512 MB RAM-mal szerelt eszközt fájl-, FTP-, iTunes- és nyomtatószervernek is be lehet állítani.

 

A csomagban található Farstone Total Backup Recovery 7 szoftver segítségével szupergyors mentések készíthetőek a rendszerről: a folyamat mindössze 10 másodpercig tart. Az NAS-M25 ajánlott végfelhasználói ára 212,9 euró.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Merevlemez-vásárlás

Adatmentés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.