Hirdetés

Új Intel lapkákkal és rozé arany színnel frissít a Dell XPS 13



|

Nem csak Kaby Lake processzorokkal frissített a Dell XPS 13 laptopja, külsőleg is változott.

Hirdetés

Sokak kedvenc windowsos laptopja a Dell XPS 13, amely most megújult: többek között hetedik-generációs Intel processzorokkal kérhető, és így még jobb üzemidőt biztosít. 

Hirdetés

Külsőre is változott a laptop, ami immáron rozé arany színben is elérhető, a trendeknek megfelelően. Érdekes módon a rozé arany burkolat normál arany színűnek tűnik a termékfotókon, de egyesek szerint élőben talán fel lehet fedezni a többi árnyalatot is. 

A korábbi modellekhez hasonlóan ezúttal is Quad HD+ vagy full HD panelekből lehet választani, az előbbi érintésérzékeny, de az utóbbi is kérhető olyan kivitelben. Az 1080p-s képernyővel szerelt kiadás egyébként a Dell állításai szerint 22 órás üzemidőt is biztosíthat. Videózásnál és böngészésnél az érték 13 óra. 

A Core i3, Core i5 és Core i7 processzorokkal kérhető XPS 13 konfigurációtól függően 4, 8 vagy 16 GB RAM-ot, 128, 256 vagy 512, esetleg 1 TB flash tárhelyet kínál. A grafikáról az Intel HD Graphics 650 gondoskodik, a gyors WiFi-ről a Killer 1535 AC hardver. 

Az arany színű verzió vételára 1499 dollártól indul fölfelé, de sima szürkében 799 dollártól is vihető a gép. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.