Hirdetés

Új magyar termék a hardverpiacon



|

A héten megkezdődik a hűtéssel foglalkozó Englide termékek forgalmazása.

Hirdetés

Englide céget 2 magyar magánszemély alapította, akik közel 10 éve foglalkoznak számítástechnikai disztribúcióval. A forgalmazás saját fejlesztésű, zajmentes ventilátorokkal indul meg.



"Konkrét elképzelésekkel, hosszú évek során felhalmozott tapasztalati háttérrel, gyártói kapcsolatokkal és rengeteg spontán ötlettel sikerült egy olyan termékcsaládot tervezni, amiben kiküszöböltük a felmerülő problémák legnagyobb részét. Célunk egy tökéletesen zajmentes, hatékony de megfizethető ventilátor tervezése volt. Hamarosan érkező tesztekben bizonyíthatjuk, hogy a nemzetközlieg már elismert nagy márkákkal szemben is megálljuk a helyünket, sőt!" - vélekedik termékéről a cég képviselője.

 

 

nzero120.jpg
 

 

 

Az n.zero család 2 részből áll. Egy extra kivitelű, speciális átlátszó anyagú, különböző felületű ventilátor ami szilikon rezgéscsillapítókkal érkezik, illetve az n.zero classic, ami a hagyományosnak nevezhető, klasszikus, fekete ventilátor.Külön forgalomba kerül még a szilikon rezgéscsillapító v.zero néven. A termékpaletta hamarosan új termékcsoporttal bővül.

 

 

vzero.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.