Hirdetés

Új márkát indít a Lenovo



|

A ThinkStation a sok adattal vagy grafikai területen dolgozók számára kínál megoldást.

Hirdetés

A 2008. januárjában érkező, professzionális felhasználásra szánt asztali munkaállomásokkal teljessé válik a vállalat desktop portfoliója - mondta Gottlieb István, a Lenovo Magyarország vezérigazgatója. Az új termékek az Intel hamarosan érkező négymagos Xeon 5400-as (ThinStation D10) és az Intel Core 2 Extreme (ThinkStation S10) processzoraira épülnek, amelyek 45-nanométeres gyártástechnológiával készülnek.

 

A Lenovo együttműködik a vezető szoftvergyártókkal, hogy megszerezze azokat a tanúsítványokat, amelyek garantálják a szoftver és a hardverkörnyezet problémamentes kapcsolatát. Emellett az amerikai kosárlabda bajnokság (NBA) szervezői és az AT&T Williams Formula 1-es csapat teszteli a munkaállomásokat.

A termékek megfelelnek a Környezetvédelmi Ügynökség Energy Star 4.0 szabványának. A munkaállomások tápegysége 80 százalékos hatásfokkal rendelkezik, továbbá a gépek mintegy felerészben újrahasznosított műanyagból készülnek.

 

Ugyancsak a Lenovoval kapcsolatos hír, hogy idén 15 éves a ThinkPad márka. Bíró Szilárd, a Lenovo Magyarország brand menedzsere felidézte a Richard Sapper és Naitó Arimasza által életre keltett márka történelmét, amelynek számos jellemzője megváltozott az idők során, azonban 3 dolog ugyanolyan maradt: a piros TrackPoint, a téglalap alak, és a fekete külső.

 

ThinkPad akkor és most>>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.