Hirdetés

Új mobil csúcsprocesszor érkezik



|

Hamarosan érkezik az Intel új mobil processzora.

Hirdetés

Az Intel csúcskategóriás mobil processzorcsaládjának első képviselője egy igen erősnek ígérkező mobil egység, amely a hangzatos Core 2 Extreme X9100 nevet viseli. A 3,06 GHZ-en ketyegő CPU 1066-os FSB-vel dolgozik, és 6MB másodlagos gyorsító tárat kap.

 

intel_penryn_dual_core.jpg

 

 

A gyártó ígéretei szerint a kétmagos kis csoda nem fog 44 Wattnál többet fogyasztani. Manapság azonban nem ritkák a gyárilag túlhúzott laptopok, amennyiben tehát néhány elvetemült gyártó erre vetemedne, természetesen ennél nagyobb értékek is előfordulhatnak.

A 45nm-es Penryn kétmagos processzorra épülő Extreme X9100 június 3-án lát napvilágot, több Centrino2 - azaz Montevina - platformra érkező termékkel együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.