Hirdetés

Új nForce lapkakészlet



|

Az nForce 680i LT hézagpótló szerepet játszik a lapkakészletek piacán

Hirdetés

Az nForce 680i LT hézagpotló szerepet kap, hiszen az csúcsmodell inteles NVIDIA 680i és belépő szintű 650i lapkakészletek között nem található semmilyen termék, így az árakat nézve a két lapkakészlet között hatalmas -- legalább 20 ezer forintos -- lyuk tátong, amit a gyártó most igyekszik befoltozni

 

Tudását tekintve a nForce 680i LT nem sokban tér el elődjétől, támogatja az Intel Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorokat, az 1333 megahertzes külső órajelet, illetve a túlhajthatóság sem változott negatív irányba. Ami változott, az a hűtés és a PCI-Express támogatás. A csúcskategóriás NVIDIA nForce 680i alaplapok mindegyike közös hőcsöves hűtőrendszerrel, illetve a későbbi fizikai kártya kompatibilitás végett egy harmadik x16 PCI-Express foglalattal van felszerelve. Ezzel szemben az LT változaton az északi- és déli híd szeparált aktív ventilátoros hűtést és csak két x16 foglalatot PCI-Express kap -- ez utóbbi az SLI támogatáshoz elegendő.

 

Az nForce 680i LT SLI MPC-vel szerelt alaplapok 40-45 ezer forint körüli áron kerülnek a boltokba hamarosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.