Hirdetés

Új notebook-hűtőpad a Logitech-től



|

A Logitech N200-as hűtő már előrendelhető Európában.

Hirdetés

A Logitech számos perifériával foglalkozik, ezen felül azonban más termékekkel is - ezúttal a notebookok tulajdonosait örvendeztette meg a gyártó, az úgynevezett Cooling Pad N200-zal, ami egy, a noteszgépek alá helyezhető hűtőpadként funkcionál.

 

Bár a gyártók a notebookok tesztelésekor meggyőződnek róla, hogy működés közben ne következzen be kritikus hőmérsékleti érték, azonban a felhasználók számára a forró notebook nem kényelmes, illetve a nyári szezon többletkockázatot hordoz, ami a melegedésből eredő problémákat illeti.

 

A Cooling Pad N200 már előrendelhető Európában, ára 30,8 euró. A vékony és könnyű pad teteje rácsozott, alul pedig szintén lyukacsos. A hűtésről egy döntött, két sebességfokozatban szabályozható ventilátor gondoskodik, ami USB-n keresztül kap energiát. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.