Hirdetés

Új Philips monitor világító kávával



|

A Moda 248X3LFHSB szokatlan funkciója a szemek igénybevételét hivatott csökkenteni.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a Moda 248X3LFHSB névre hallgat. Az otthoni felhasználóknak és a kisvállalkozásoknak ajánlott 23 hüvelykes kijelző érdekessége az úgynevezett LightFrame technológia. Ez egy egyedi kávát jelent, ami halvány, kék fényt bocsát ki.

 

A megoldás célja, hogy csökkenjen a szemek igénybevétele, a koncentráció mértéke pedig javuljon. A megjelenítő talpa és nyaka alumíniumból készült, az egészen pontosan 23,6 hüvelykes panel pedig Full HD-s felbontást kínál.

 

A D-Sub és két HDMI csatlakozóval felszerelt monitor a színek, szövegrészek és gyors tartalmak minőségének a fokozására az úgynevezett SmartColor, SmartTXT és SmartResponse technológiákat használja. A Moda 248X3LFHSB ára 316 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.