Hirdetés

Új PlayStation 3 a láthatáron



|

120-160 gigabájtos merevlemezzel dicsekedhet, de kompatibilitással nem.

Hirdetés

Nem újkeletű a pletyka, miszerint a Sony dobja a 80 GB-os merevlemezzel felszerelt PlayStation 3-at. Hivatalosan nem megerősített szóbeszéd szerint (katt ide az Electronista híréhez) a 80 gigabájtos modellek azért nem jelennek meg, hogy helyet adjanak a nagyobb, 120-160 gigabájtos változatoknak. Ez magában nem rossz hír, ám nem csak a kapacitás változik, az új modell némiképp visszavesz a kompatibilitásból: nem lesz rajta memóriakártya olvasó és nem futtatja majd a PS2 játékokat, legalábbis a Wired kommentje szerint (katt ide).

 

dual_shock_3.jpg

 

 

Talán éppen ezt ellensúlyozandó kellett még valami a dobozba, ami a pletykák szerint egy Dual Shock 3 vezérlő lesz, amit eddig csak Japánban forgalmaztak. Egy dolog marad és biztos, az árcímke, rajta 499 USD felirattal.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.