Hirdetés

Új SandForce-alapú SSD-k a Patriottól



|

A Wildfire Pro és Wildfire SE sorozatokkal frissítette kínálatát a Patriot.

Hirdetés

A Patriot két új SSD-sorozattal frissítette a kínálatát: a Wildfire Pro és a Wildfire SE egyaránt a SandForce SF-2281-es vezérlőjét kapták. Ez egyben azt is jelenti, hogy teljesen képesek kihasználni a SATA III interfész nyújtotta 6 Gbps-ot.

 

Az 1,5 millió üzemórás élettartammal rendelkező Wildfire SE sorozatba 120, 240 és 480 gigabájtos modellek kerültek, mindegyik TRIM-támogatással és ECC-védelemmel. A Wildfire Pro 100 és 200 gigabájtos meghajtókat kínál, DuraClass és DuraWrite technológiákkal, amelyek az előző sorozatnál is felfedezhetőek.

 

Természetesen az olvasási és írási sebességek a Patriot esetében is a kapacitástól függenek, így minél nagyobb az SSD, annál gyorsabb az adatátvitel, ami jelen esetben maximum 500 és 550 MB per másodperc lehet. Árakról egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.