Hirdetés

Új SSD-kkel frissítette kínálatát a Corsair



|

Egy Force Series GT és két Force Series 3 sorozatba tartozó modell érkezett a piacra.

Hirdetés

A Corsair frissítette termékpalettáját, ami a 6 gigabit per másodperces SATA csatolón való adatátvitelre alkalmas SSD-it illeti. A gyártó egy 480 gigabájtos Force Series GT modellt és egy 180, valamit egy 480 gigabájtos Force Series 3 változatot mutatott be.

 

Mindhárom újdonság 2,5 hüvelykes, és a SandForce SD-2280-as vezérlőjére épül. Ami a 480 gigabájtos GT változatot illeti, a maximális olvasási és írási sebességei 555 és 525 megabájt másodpercenként. A Force Series 3 verziók esetében 550 és 520 megabájt per másodperc a maximális adatátviteli érték.

 

A meghajtók becsült élettartama 2 millió üzemóra, a Corsair pedig három év garanciát vállal rájuk. A GT verzió ára 999 dollár, míg a két testvérmodell 249, illetve 799 dollárért vihető haza.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.