Hirdetés

Új széria a Delltől



|

A cég kifejezetten a kisvállalkozások számára alkotta meg a nemrég bemutatott Dell Vostro 3000 családot, de a magánemberek is elégedettek lehetnek velük.

Hirdetés

A Dell Vostro 3000 családba négy laptop tartozik, amelyek között a méretük jelent különbséget, a hardveres felszereltségük közel azonos. A Dell főleg kis- és közepes vállalkozásokban dolgozók számára hozta létre ezt a családot, így olyan beépített funkciók találhatók bennük, mint például a nagyon könnyű és gyors videokonferencia-indítás, előre telepített Skype-kliens, illetve HD-kamera, hogy minél jobb minőségben láthassanak minket az ügyfeleink, kollégáink. A gyártó szerint akár 12 órán keresztül használhatjuk - nagyon szép szám, kíváncsi lennék, hogy mennyi lehet valójában.

13, 14, 15 és 17 hüvelykes méretben választhatunk a gépek között, amelyek összesen három színben (piros, bronz és ezüst) állnak rendelkezésünkre. A gépeket teljesen bevonták alumíniummal, így tartósabb hatást keltenek. A LED-háttérvilágítású kijelzőik 1366*768 pixel felbontásúak (kivéve a 17 hüvelykes megjelenítőjű noteszgépet, mivel az 1600*900 pixeles). Rendesen ellátták csatlakozókkal a gépeket: három USB-port, eSATA-, HDMI-, gigabites Ethernet-, D-Sub és ExpressCard-csatolókat használhatunk. A laptopokat háromféle processzorral választhatjuk: Intel Core i3-330M, i5-420M és i5-520M közül választhatunk, a merevlemez mérete pedig 250 gigabájttól 500 gigabájtig terjedhet. Az áruk 499 dollárnál kezdődik, kiépítéstől függően a legdrágább verzió 599 dollárt kóstálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.