Hirdetés

Új színes Xerox nyomtató



|

Tartályok és patronok nélkül, szilárd tintával nyomtat a Phaser 8560.

Hirdetés

A Xerox technológiája porított festék helyett szilárd, polimer alapú festéket alkalmaz, elsősorban az irodák számára, mindennapos használatra tervezték. A nyomtatás a szilárd festékrudak felmelegítésével kezdődik, melyekről aztán a megfelelő színek a nyomtatóban található dobra kerülnek, amely átviszi a képet a papírra. Négy rúd tartalmazza a három alapszínt és a feketét. Ez a technológia élénk színeket és a hosszú nyomtatási munkák során is állandó színeket ígér, a lézernyomtatóktól megszokott minőségen felül.

 

 

xerox_szilardtinta_lowres_.jpg

 

 

A gyártó állásfoglalása szerint mivel a berendezés nem tartalmaz tartályokat és patronokat, más megoldásoknál jobban kíméli a környezetet. A készülék karbantartáskor is tökéletesen tiszta marad, nem kell semmilyen szennyeződést eltávolítani vagy helyigényes festékkazettákat tárolni. Szintén megkönnyíti a kezelést, hogy a festékrudak alakja színenként eltér, így azok biztosan a megfelelő rekeszbe kerülnek.

 

 

xeroxphaser8560_.jpg

 

 

5 másodperc szükséges az első másolat elkészítéséhez; a fekete-fehér és a színes nyomtatás sebessége egyaránt 30 lap/perc. A berendezés 600 MHz-es processzorral és 256 MB memóriával rendelkezik, a memória 1 GB-ig bővíthető. A 625 lapos egyesített papírtálcának köszönhetően többé nem kell a különböző méretű papírok cseréjével bajlódni. További papírtálcákkal a kapacitás 1675 laposra növelhető.

 

Néhány, a vállalati használat során hasznos extrával dobja fel a gyártó a készüléket. A beépített PrintingScout nyomon követi a folyamatban lévő munkákat, és megjeleníti a nyomtatással kapcsolatos figyelmeztetéseket - például fogyóban lévő toner vagy papír esetén, a problémák megoldásához szükséges javaslatokat is kínál. A beágyazott webszervernek köszönhetően a nyomtatási feladatokat közvetlenül a számítógépről is lehet kezelni, beállítani és figyelemmel kísérni. A nagyobb modellbe épített biztonsági nyomtatási funkció használatakor egy PIN kód megadását követően készül el a nyomat, a merevlemezen tárolt adatok pedig minden nyomtatás után, illetve külön utasításra törlődnek, így védve illetéktelenektől az információkat.
A True Adobe PostScript 3 alkalmazás segíti a minél színhelyesebb nyomtatás. A készülék 2400 FinePoint módja nagy felbontást biztosít, ami grafikák, fotók nyomatásakor igencsak jól jöhet. Az automatikus kétoldalas nyomtatás időt takarít meg és csökkenti a papírfelhasználást.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.