Hirdetés

Új Tábla PC-k a Gatewaytől



|

A Gateway Tábla PC-i noteszgépként is funkcionálnak.

Hirdetés

 

A Gateway két új Tábla PC-jét is bemutatta. Az E-295C és a C-140 kijelzője egyaránt elforgatható, így nem csak táblamódban, de noteszgépként is funkcionálnak. A gépek az Intel 1,8, illetve 2,4 gigahertzes Core 2 Duo processzorait kapták.

 

gatewaye295ctablet1.jpg

 

A 14 hüvelykes, WXGA felbontású kijelző érintésérzékeny, ráadásul 256 állítási lehetőséggel bír, amelyeknek hála a felhasználó választhat, mennyire erősen szeretne a képernyőre bökni. Intel GMA X3100, valamint ATI Mobility Radeon X2300-as grafikus vezérlőkkel látták el a gépeket, amelyekbe maximum 4 GB RAM, és egy 120 gigabájtos merevlemez építhető.

 

A Wi-Fi-és Bluetooth-képes készülékek képesek DVD-t újraírni, memóriakártya-olvasóval, valamint biometrikus ujjlenyomat-olvasóval szintén ellátták őket. A modellek ára 1100 dollártól (200 000 forint) indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.