Hirdetés

Új tabletekkel támad az Amazon



|

A hírek szerint teljesen új tableteket várhatunk az Amazontól most ősszel.

Hirdetés

Akárcsak más gyártóknál, úgy az Amazonnál is kezd világossá válni, hogy a tabletek értékesítése egy olyan pontra jutott, amelynél egyszerűen már nem lehet csak úgy tovább növelni az eladott darabszámot. A sikerhez folyamatos frissítések is kellenek, és még jobb, ha ez rendszeres. Ez a működő stratégia egyébként az iPadnél is jól látható. 

A trend miatt az Amazon állítólag úgy döntött, hogy felfrissíti a teljes Kindle Fire tabletszériáját. Az új modellekre talán ősszel számíthatunk, egyesek szerint akár már szeptemberben is. Ezt arra alapozzák, hogy a 2012-es, jelenlegi modellek pont szeptemberben érkeztek meg. 

Az új táblagépek több fronton is fejlődnek, így a kijelző kerete sokkal vékonyabb lesz, a gombok pedig más helyekre kerülnek. Természetesen a specifikációk is változnak, a 8,9 hüvelykes Kindle Fire HD felbontása 2560 x 1600, a Kindle Fire HD-jé 1920 x 1200, a 7 hüvelykes Kindle Fire-é pedig 1280 x 800 pixeles lehet. Valószínűleg az Amazon a processzorhoz és a többi alkatrészhez is hozzányúl majd. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.