Hirdetés

Új tápegységek a Scythe-tól



|

A japán gyártó a Gouriki szériával a középkategóriában indul.

Hirdetés

A Scythe bemutatta új tápegység-sorozatát, a Gouriki névre hallgató szériát, amellyel a középkategóriában kíván versenyezni. A családban egy 500, egy 600 és egy 700 wattos modell található, ezekből mindegyik 80Plus Bronze minősítést szerzett.

 

A fix kábelezésű PSU-k nem kínálnak harisnyázott kábeleket, sőt, a tápok házain még festés sincs. A Scythe mindebből előnyt kívánt kovácsolni, ugyanis a manapság szokatlan megjelenést egy plusz dizájnelemként emeli ki.

 

Az egy 12 voltos ágat kínáló tápegységekbe egy 120 milliméteres ventilátor került. Mindegyik modell rendelkezik a szokásos védelmi megoldásokkal, a csatlakozók tekintetében pedig csak a SATA- és Molex-csatlakozók számában van különbség. A tápok árai 72, 84 és 96 dolláros értékeken alakulnak, teljesítmény szerint növekvő sorrendben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.