Hirdetés

Újabb Blu-ray-olvasót és DVD-írókat mutatott be a Plextor



|

A nagynevű gyártó a 2008-as felhozatala végére is tartogatott meglepetéseket.

Hirdetés

 Eddig igen kevesek csalódtak a vetélytársainál ugyan kissé drágább, de kárpótlásul remek minőségű és felszereltségű Plextor optikai meghajtókban.

 

 

plextor-logo.jpg

 

 

A cég most három új modellt jelentett be: kettő közülük hagyományos DVD-újraíró, a harmadik és egyben legérdekesebb pedig egy Blu-Ray-olvasó és DVD-író kombó meghajtó.

 

A készülékek mindegyike kompatibilis a PC és a Mac platformmal is, bár ez leginkább talán a hordozható modellnél igazán fontos tulajdonság.

 

A külső meghajtó Mac-es szoftvercsomaggal ellátott változatán kívül leszámítva mindegyik mellé jár a PlexUTILITIES nevű program, amely egyrészt egy remek diagnosztikai eszköz, másrészt pedig a használatával pontosan vezérelhetővé válnak az eszközök speciális funkciói is. Érdekes, hogy az alkalmazással a meglévő lemezeinken tárolt adatokat is könnyedén meg lehet semmisíteni - így a kidobott lemezek tartalmát már biztos, hogy senki sem tudja olvasni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.