Hirdetés

Újabb erős Thermaltake Toughpower XT tápok érkeznek



|

Két 80Plus Gold és egy 80Plus Platinum minősítést szerzett tápegységgel erősít a Thermaltake.

Hirdetés

A Thermaltake hivatalosan is bemutatta legújabb tápegységeit, amelyek a Toughpower XT sorozatot erősítik, és a néhány hónappal korábbi Computex kiállításon voltak először láthatóak. Az 1375 és az 1475 wattos modell 80Plus Gold minősítést érdemelt ki (87-93 százalékos hatékonyság); míg az 1275 wattos egység egy ritkaságszámba menő 80Plus Platinum matricát kapott (89-94 százalékos hatékonyság).

 

Mindhárom PSU támogatja az ATX 12V 2.3 és az SSI EPS 12V 2.92 szabványokat, illetve moduláris kialakítással rendelkeznek. Az újdonságok becsült élettartama 120 000 üzemóra, a dupla golyóscsapágyazású ventilátor átmérője 14 centiméter, amely percenként 1900-at forog.

 

A két 12 voltos ággal rendelkező tápegységek három LED-es helyzetjelzőt is kaptak. A Thermaltake az új Toughpower XT szériás tápegységeire hét év garanciát vállal. Várhatóan még ebben a hónapban a boltokba kerülnek, pontos áruk azonban egyelőre nem ismert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.