Hirdetés

Újabb Gigabyte Radeon HD 6970 OC-kiadásban



|

A GV-R697OC-2GD a Gigabyte második Radeon HD 6970-ese, megnövelt teljesítménnyel.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta immáron második olyan Radeon HD 6970-es videokártyáját, amely gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik. A kártyát emellett a WindForce 3X hűtőegység teszi különlegessé, amely a gyártó legújabb hűtője, három légkavaróval.

 

A GV-R697OC-2GD GPU-jának és memóriájának órajelét 920 és 5500 MHz-re emelték a gyári 880/5500 MHz-es értékekről. A kártya Ultra Durable VGA+ kialakításban készült, aminek a lényege a tartós és minőségi összeszerelés. A 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel.

 

A Gigabyte GV-R697OC-2GD rendelkezik CrossFireX-támogatással, továbbá négy kimenete van: két DVI, egy HDMI és egy DisplayPort. Sajnos a gyártó sem a kártya megjelenésének dátumát, sem az árát nem hozta nyilvánosságra.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Videokártya-vásárlás

Szoftverek ATI kártyákhoz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.