Hirdetés

Újabb villámgyors memóriákkal újított a G.Skill



|

4266 MHz-en ketyeg a leggyorsabb DDR4-es Trident Z modul az újak közül.

Hirdetés

A G.Skill rendszeresen mutat be olyan DDR4-es memóriákat, amelyekkel a gamerek és a professzionális felhasználók többre lehetnek képesek, mint valaha. 

Hirdetés

Így történt ez most is, amikor a gyártó a DDR4-es Trident Z szériát frissítette új modulokkal. 

A 3200 MHz-es CL13-as verziók mellett van 3466 MHz-es CL14-es változat, illetve 4266 MHz-es CL19-es kiadás is az újdonságokból. Mindegyiknél 8 Gb-es Samsung DDR4-es IC-t használtak. 

Természetesen a memóriák a tuningkedvelő felhasználók számára is ideális választásnak bizonyulnak. A boltokban júniustól lesznek elérhetőek, a pontos kitek pedig a táblázatban láthatóak. 

Az új Trident Z csomagok értelemszerűen támogatják az Intel hatodikgenerációs Core processzorait és a Z170-es lapkakészletet, valamint az XMP 2.0 profilokat. A G.Skill a 4266 MHz-es memóriát egy ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT alaplapon tesztelte és hitelesítette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.