Hirdetés

Újabb zöld monitorok a BenQ-tól



|

A BenQ legújabb monitorai igen zöldek, kategóriájukban az élmezőnyben járnak energiatakarékosság terén.

Hirdetés

 

A BenQ legújabb monitorai ezúttal nem beépített TV-vevővel büszkélkednek, hanem azzal, hogy kategóriájukban a legzöldebb modellek közé tartoznak. A két új kijelző a G920WL és a G922HDL.

 

Mindkét megjelenítő LED-es háttérvilágítású - az első 19 hüvelykes képátlóval és 1440 x 900-as felbontással bír, míg a másodikba egy 18,5 hüvelykes panel került, amely 1366 x 768 pixel megjelenítésére alkalmas. Eco módban a monitorok mindössze 10 és 11 wattot fogyasztanak.

 

A kijelzők a gyártó új, SensEye 3 segédjével érkeznek, amely a választott módokhoz magától végzi el a szükséges be-és átállításokat. A monitorok 250 nit fényerővel és 5 milliszekundumos válaszidővel bírnak, és valódi, 1000:1 kontrasztarányuk van.

 

Annak, aki nagyobb méretre, és több pixelre vágyna, a BenQ a V szériát kínálja. Az új G sorozat modelljei Európában már a napokban kaphatóak lesznek, pontos áruk egyelőre sajnos ismeretlen.

 

benqgreen.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.