Hirdetés

Újdonságok a kaszásoktól!



|

Új termékek jelentek meg a Scythe kínálatában.

Hirdetés

A legnagyobb feltűnést egy új hangvételű ventilátor kelti az újdonságok sorában. A GentleTyphoont a Scythe a Nidec Servo Corp.-nel együtt fejlesztette ki. Ennek köszönhetően a motor és annak kiszolgáló elemei technikailag igen fejlettek, valamint a magas minőségűek. Az új tervezésű motor kettős rezgéscsökkentő struktúrával van felvértezve. A mechanizmus rugós hangtompítást használ. A képen a motor belső rezgés csillapító felépítése látható.

 

gentle.png

 

 

A motornak kisebbre szabták a hajtási forgatónyomatékát, ezáltal finomabb forgást produkál a ventilátor. A nyomaték nem csak kisebb lett, hanem konkrétan az alacsonyabb forgási sebességre optimalizálták, ami nagyon jó zajszintcsökkenést eredményez. Nem csak a zaj, de a fogyasztást is redukálni tudták az egységek fejlesztésével.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.