Hirdetés

Újra reflektorfényben a szkenner



|

Canon szkenner titkárnőbiztos, óriási érintőképernyővel és PDF kimenettel.

Hirdetés

Lerágott csontnak tűnik a szkenner, de valószínűleg soha nem látott reneszánszát éli hamarosan ez az eszköz. Az e-govermentben, a könyvtárakban, bankokban és egyéb vállalkozásokban felhalmozódott rengeteg irat nagyon nagy - és költséges - raktárterületet követel, nem beszélve a keresés nehézkességéről. Minden eddiginél sürgetőbb, hogy olcsón, digitális formában kereshetően tárolhassunk minden papír alapú anyagot. A verseny előnyből lassan alapkövetelménnyé minősülő igény kielégítésére meg kell újulnia a lapolvasó piacnak is és úgy tűnik, hogy meg is fog újulni. Hazánkban a téma egyik legjelentősebb szereplője a Canon, mely ma tartotta termékbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatóját.

 

canonscanfront220p_.jpg

 


A kihívásra a Canon újszerű válasza a ScanFront 220P. A ScanFront 220P hálózati dokumentumolvasó önállóan csatlakozik a hálózathoz és ujjlenyomat azonosítással azonosítja a felhasználót, akinek testre szabott érintőképernyő menüt biztosít. A munkacsoportoknak szánt ultra-kompakt lapolvasó lehetővé teszi a felhasználók számára a beolvasott digitális adatok átküldését közvetlenül a személyi és a megosztott mappákba, vállalati hálózatra, vagy akár FTP oldalakra, USB eszközökre és e-mailbe. A ScanFront 220P névjegykártya és dombor-nyomott kártyák, valamint vegyes dokumentumcsomagok beolvasására is alkalmas. Ultrahangos technológiával érzékeli, ha véletlenül összetapadt lapokat és leáll, ha benne felejtjük a kapcsot a dokumentumban.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.