Hirdetés

Ultraszéles LG egybegép Európának is



|

TV tuner és külön grafikus processzor került a 29 colos modellbe.

Hirdetés

Úgy tűnik az LG nem kíván elveszni a jövő héten kezdődő berlini IFA-kiállítás forgatagában, így a vállalat jó előre megkezdte a betervezett sajtós manővereinek végrehajtását. Az eddigi egyetlen említésre méltó termékbejelentést a TV tuneres (DVB-T) V960 all-in-one számítógépé jelenti, ugyanis az eredetileg Dél-Koreában még júniusban leleplezett modellbe 21:9 képarányú kijelző került.

Hirdetés


A számítógép IPS panelje 29 col átlójú és 2560×1080 pixel felbontású, a meghajtásáról pedig egy különálló NVIDIA GeForce GT640M mobil grafikus processzor gondoskodik. Sajnos nem tudni, hogy az eszköz eltér-e valamiben a gyártó hazájában piacra dobott verziótól, várható specifikációk: Intel Core i5 processzor, maximum 8 GB RAM, Wi-Fi.


A vállalat sajtóközleménye szerint a Windows 8 operációs rendszerrel előtelepített egybegép játékok futtatására is ideális, ezen állítást a kijelzőfelbontás és GPU ismeretében talán jobb lenne hanyagolni - bár az nem tisztázott, hogy pontosan milyen címekre gondoltak a sajtósok.


A V960 várható európai áráról és megjelenési idejéről egyelőre nem osztott meg információkat az LG.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.