Hirdetés

Univerzális mindenes



|

A CM egy különleges hűtőt kínál, mely több részegységet hűt egyszerre.

Hirdetés

Az univerzális GeminII hűtőrendszer alapja az alumínium lamellákból és réz talpból, illetve szintén réz hőcsövekből készült gigantikus processzorhűtő, amire két darab 120 milliméter átmérőjű ventilátor helyezhető fel.

 

cm_gemin2_1.jpg
 

 

A borda kialakításának köszönhetően a légkavarók nem csak a processzort hűtik, hanem az alaplap nagy részét is, köztük olyan fontos alkatrészeket, mint például a tápellátó áramkörök, memóriák és északi híd (feltéve, hogy ez utóbbi is megtalálható alaplapunkon).

 

cm_gemin2_fins.jpg
 

 

Szükségszerűen egy ventilátort el is távolíthatunk, amennyiben nincs rá szükség. A termék adatlapja szerint a 847 grammos komplett egység két ventilátora mindössze 20dB zajt csap, ami elfogadható értéknek számít. Kompatibilitás szempontjából Cooler Master GeminII nem szűkölködik: felhelyezhető Socket 754, 939, 940, AM2 és LGA-775 foglalatokra egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.