Hirdetés

USB 3.0-ás Blu-ray-író a Plextortól



|

A PX-LB950UE 12x-es sebességgel képes írni az egyrétegű BD-R típusú lemezeket.

Hirdetés

A Plextor Európában mutatta be legújabb külső optikai meghajtóját, amelyet PX-LB950UE névre keresztelt. Egy vékonynak mondható Blu-ray-íróról van szó, amely lakkfekete házat kapott, és gyors és könnyű csatlakozást tesz lehetővé, ugyanis eSATA és USB 3.0-ás portokon egyaránt használható.

 

Az egyrétegű, BD-R típusú lemezeket a meghajtó 12x-es sebességgel képes írni, míg a kétrétegű, 25 gigabájtos BD-lemezekre 8x-os sebességgel rögzít. Ugyanilyen sebesség jellemzi a DVD-írást is. A 8 megabájtos bufferrel ellátott ODD rendelkezik az úgynevezett Lightscribe technológiával is, aminek köszönhetően képes felcímkézni a korongokat.

 

A PX-LB950UE meghajtóhoz ajándékba jár a CyberLink Blu-ray/DVD-lejátszó és -felvevő szoftvere. A Plextor két év garanciát vállal a Blu-ray-íróra, amelynek ára 179 angol font. Várhatóan már ebben a hónapban kapható lesz a boltokban, Európaszerte.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.