Hirdetés

USB 3.0-ás meghajtók az Iomegától



|

Az Iomega is bemutatta USB 3.0-ás külső adattárolóit: a merevlemezek az eGo nevet kapták.

Hirdetés

Az Iomega is beállt azon gyártók közé, akik immáron bemutatták olyan külső merevlemezeiket, amelyek képesek USB 3.0-ás porton keresztül is kommunikálni számítógépünkkel. Az újdonságok az eGo széria frissített modelljei.

 

A két új meghajtó, amely már támogatja az USB 3.0-át, eGo Portable névre hallgat, és 500 gigabájtos, valamint egy és két terabájtos változatokban érhető el, 129, 149, illetve 229 dolláros árakon. A 2 terabájtos modell egyébként asztali gépekhez ajánlott, nagyobb mérete miatt.

 

A gyártó egyébként USB 2.0-ás kistestvéreket is kínál, 500 gigabájtostól szintén 2 terabájtos méretig, azonban ezek Mac-kompatibilitásuk mellett jóval barátságosabb árat is ígérnek. Az USB 3.0-ának tehát jelenleg még van némi felára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.