Hirdetés

USB 3.0-ra vált külső HDD-in az Iomega



|

A gyártó hamarosan minden külső merevlemezét USB 3.0-ás porttal kínálja, változatlan árakon.

Hirdetés

Az Iomega úgy döntött, minden külső merevlemezén lecseréli az USB 2.0-ás portokat, USB 3.0-ra. A gyártó mindezt úgy tervezi véghez vinni, hogy nem emeli a HDD-k árait. Először az eGo széria esik át a frissítésen, várhatóan októberben, majd 2011. elején a Prestige és a maradék HDD-család is.

 

Az Iomega az USB 3.0 mellett 256 bites AES, hardveres titkosítással is kiegészíti meghajtóit; az eGo széria pedig ütésálló házat kap, ami 2,1 méteres zuhanást is kibír. Az Iomega hangsúlyozta ezt az értéket, hiszen ez a szokványos szám duplája.

 

A vezetők azért döntöttek az USB 3.0 mellett, az eSATA árán, mert az egész piacot tekintve nagyon alacsonyak az eSATA-t használó eszközök eladásai. Az Iomega eGo külső meghajtóiból az 500 gigabájtos modell 114 dollárba, az 1 terabájtos HDD 189 dollárba kerül jelenleg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.