Hirdetés

USB a svájci bicska kedvelőinek



|

Nem hátrány, ha a pendriveunk nem csak az alapfunkciónak felel meg.

Hirdetés

A bicska egy nagyszerű találmány, mert egy halom olyan dolgot tudunk megtenni vele, amihez egyébként mindenféle egyéb szerszám kellene. Kés, csavarhúzó, körömreszelő, dugóhúzó, konzervnyitó, kisolló, és hasonlóak. A Cyeer Snipa USB Dog gyártója is hasonlóan gondolkodott, de ezt még megfejelte azzal, hogy mindezt egy USB drivera applikálta, és az ehhez passzoló funkciókkal párosította.

Kapacitását tekintve 512 MB, 1GB, 2GB, és 4 GB adat tárolására alkalmas, az üzemet pedig egy LED jelzi,  kiegészítőkként csillag csavarhúzót, lapos fejű csavarhúzót, sörnyitót (természetesen), és laposfogót is tartalmaz. Mindezek megfelelő használatához kellően masszív ház jár, mert egyénként egy csavar kitekerése is végzetes következményekkel járhatna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.