Hirdetés

USB elosztó 49 porttal



|

Nem ámítás, az alábbi USB elosztó akár 49 eszköz csatlakozását is megoldja.

Hirdetés

Volt valaha olyan ember, aki ne érezte volna szükségét egy USB Hub-nak, mert kevésnek bizonyult a számítógépe beépített USB csatlakozóinak száma? Biztosan nem. Annak ellenére, hogy megoldható egy-egy USB-s eszköz csatlakozása esetenként, nem tudjuk, pontosan milyen vevőkörnek is szól az alábbi képen látható PC-s kiegészítő.


cambrionix-hub-v2-2-540x360.jpg


A Cambrionix második generációs HUB-ja nem kevsebb mint 49 porttal rendelkezik, mindegyik port 500 mA energiát igényel, ez alól mindössze az egyetlen, számítógépbe dugható csatlakozó kivétel. A különleges elosztó 27×22,1×1.5 centiméter fizikai méretekkel rendelkezik, nagyjából 400 font + áfáért lehet hozzájutni, és jó előre tudni, hogy szükség lesz a használatához külön 5 Voltra is.



cambronix_49-port_usb_hub_flyer_1_sg.jpg



cambronix_49-port_usb_hub_flyer_2_sg.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.