Hirdetés

USB-n tankolható helikopter



|

A Brando legújabb őrült szerkezete egy USB-n keresztül tölthető helikopter, ami repül is.

Hirdetés

 

A Brando rengeteg hasznos kiegészítője mellett számtalan őrült szerkezettel is találkoztunk már - mókás USB hubok, injekciós tű alakú pendrive, vagy az örök kedvenc, az USB-s rakétakilövő. A gyártó mostani újdonsága is hasonló kategóriába tartozik: megérkezett az USB porton keresztül tölthető otthoni helikopter.

 

A helikopter könnyű fémből készült, és beépített giroszkópot kapott - a kettő együtt jó párost alkot ahhoz, hogy könnyedén vezérelhető legyen a Tiny Helicopter néven forgalmazott játékszer. USB porton keresztül tölthető PC-n, Mac-en, notebookon vagy netbookon egyaránt.

 

A háromcsatornás, infravörös távirányítóval beltérben és szabadban egyaránt vezérelhető kiegészítő mindkét oldalára villogó LED-ek kerültek, támogatva az éjszakai repülést. A 18,5 x 9,5 x 4,3 centiméteres helikopter hat darab AA akkumulátorral működik. Bár a 40 dolláros (7600 forint) szerkezettel repülni is lehet, elsődleges funkcióként a dekorációt említi a gyártó, így aki egy ilyen vásárlása mellett dönt, óvatosan kezdje a repülőórákat. Bővebb információ a termék honlapján.

 

brando_helicopter.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.