Hirdetés

USB vezeték nélkül



|

Vezeték-nélküli USB elosztó jelent meg a D-Link kínálatában.

Hirdetés

Az újdonságot leginkább a hordozható gépek tulajdonosai fogják nagyra értékelni, ugyanis ezeken a gépeken nem csak kevesebb USB kapu található, mint az asztali gépeken, hanem a hordozhatóság szempontjából kényelmetlen megoldás, hogy minden egyes eszközt egyenként kell a géphez illesztenünk (nyomtató, USB-s tároló, lapolvasó stb).

 

 

 

dub-9240_k.jpg

 

 

A D-Link DUB-9240 csomag magában foglalja a vezeték-nélküli 4 portos USB elosztót (HUB) és a jelek továbbítására használatos USB-s adó-vevőt, mely csak egyetlen szabad USB foglalatot igényel. Ez utóbbn keresztül érhetjük el a HUB-hoz csatlakoztatott rendszeresen használt USB erszközöket. A szett bővíthető, tehát több elosztót csatlakoztathatunk egymáshoz -- ezzel megnövelve a csatlakoztatható eszközök számát --, illetve több adó-vevő egységgel egyszerre több gépről is elérhetjük a rendszerhez illesztett USB-s eszközöket. A kommunikáció egyetlen szükséges feltétele, hogy ne lépjünk ki a HUB 9 méteres hatótávolságából.

 

Az interferencia elkerülése végett az eszköz a 3,4-4,5 gigahertzes rádiófrekvenciát használja. A D-Link DUB-9240 megfelel a Wireless USB 1.0 szabványnak, mely átviteli sebességben megegyezik a vezetékes USB 2.0 szabvánnyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.