Hirdetés

Ütésálló androidos okosórával újított a Casio



|

Természetesen vízálló is az Android Weart futtató óra.

Hirdetés

A Casio elérkezettnek látta az időt, hogy sok riválisa után belevesse magát az okosórák piacába. Nem akárhogyan persze. 

Hirdetés

A WSD-F10 Smart Outdoor Watch egy olyan okosóra, amely Android Wear rendszert futtat, és megfelel a MIL-STD-810 szabványnak. Vagyis ütésálló, és 50 méterig vízálló. 

Az óra egy 1,32 hüvelykes, 320 x 300-as kijelzőt kapott, WiFi-vel, Bluetooth-szal, és olyan szenzorokkal, amelyek mérik a mozgást, a légnyomást és a magasságot, többek között. 

Egy dedikált gomb segítségével látható az iránytű, a napkelte, a napnyugta. A Moment Setter+ app segítségével még a sebesség és a távolság is követhető a sportoláskor vagy kültéri tevékenységeknél. 

Színes módban egy napos üzemidőt ígér az okosóra, ugyanakkor Timepiece Mode-ban a kétrétegű kijelző kikapcsolja a színeket, és monokrómban folytatja a működést. Ilyenkor az okostelefonnal sem kommunikál, cserébe egy 1 hónapig mutatja az időt. 

Áprilistól kapható, 500 dolláros ár környékén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.